Samenwerken met NC

Bestuursaanbod

 

Als bestuur van een studenten of studievereniging voel je je ongetwijfeld verantwoordelijk voor het welzijn van je leden.

Wij van NEWConnective hebben een gratis aanbod dat aantrekkelijk kan zijn voor jullie als bestuur en voor jullie leden die verder willen kijken. Voor iedereen die zich bezighoudt met vragen die écht belangrijk zijn voor henzelf en anderen. NEWConnective is een breed levensbeschouwelijk platform voor studenten van universiteiten en hogescholen in Amsterdam. Elke student, met welke levensbeschouwing ook, is welkom.

 

Voor het bestuur:

Bestuurstrainingen
In deze training leer je elkaar écht kennen en ga je als bestuur op een speelse manier met elkaar in gesprek over kwaliteiten, valkuilen en het verbeteren van de communicatie binnen jullie bestuur. Inmiddels hebben we trainingen gegeven aan o.a. de besturen van Spectrum, EOS, Salus, Icarus, ESNVU, MFVU en Kompas. Vraag ze gerust naar hun ervaringen!


Timem
anagement
Je kunt bijna alles managen, maar tijd zeker niet. Time management gaat daarom veel meer over jezelf managen, je plannen, je verwachtingen, je prioriteiten en je agenda. In deze training krijg je een paar tools aangereikt om meer duidelijkheid en ruimte te scheppen voor jezelf.

 

Voor de leden (en ook bestuursleden natuurlijk):

Life-counseling
Een luisterend oor – Voor de student die behoefte heeft aan een goed gesprek met één van onze professionele life-counselors. We luisteren, denken met je mee, stellen vragen en geven waar nodig een zakdoekje of een frisse kijk op de zaak.

 

Activiteiten die je aan het denken zetten
In samenwerking met jullie vereniging kunnen wij een programma op maat maken. Denk hierbij aan het Grote Vooroordelen Diner (in vertrouwde sfeer komen alle vooroordelen op tafel) en HET DIEPE IN (prikkelende avonden over persoonlijke onderwerpen). In de voorbereiding bepalen we dan samen het thema en zoeken we sprekers en gasten.

 

Onze missie
NEWConnective richt zich op ontmoeting tussen studenten en hun (levensbeschouwelijke) identiteitsontwikkeling. Ons doel is om studenten op weg te helpen met lastige vragen die opkomen tijdens hun studententijd. Wij geloven dat je daar uiteindelijk een beter en gelukkiger mens van wordt. Ons activiteiten zijn breed en divers, maar de vaste ingrediënten zijn: diepgang en gezelligheid! De medewerkers bij NEWConnective hebben hun wortels  in o.a. christendom, islam en Humanisme

 

Wat kost NEWConnective?
Wij bieden onze activiteiten gratis aan (tenzij we een kleine vergoeding moeten vragen voor bijvoorbeeld catering). Wij worden gefinancierd door verschillende organisaties – zoals de Vrije Universiteit, Protestantse Kerk Amsterdam en de VU-Vereniging – die ons werk belangrijk vinden.

 

Meer weten?
Voel je vrij om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek! Wij ontvangen jullie graag voor een kop koffie of thee ☕. Een biertje mag ook!

Studenten

Wij zijn een studentenplatform vóór studenten, maar willen graag ook mét studenten werken. Wij staan open voor jullie input. Wat mis jij in je studentenleven en heb je hier ideeën over? Wij denken graag met jullie mee over activiteiten die er toe doen, die je op weg helpen in jouw persoonlijk ontwikkeling en je aan het denken zetten over relevante onderwerpen. Misschien organiseren wij binnenkort wel samen een mooie ontmoetingsavond! Neem gerust contact met ons op.

Gezocht: student blogger/fotograaf voor NEWConnective


Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten in Amsterdam die het leuk vinden om stukjes te schrijven over onderwerpen met diepgang!

 

 

Herken jij jezelf in de volgende vragen:

 

– Ben jij een Amsterdamse student tussen de 18 en 30 jaar?
 – Stel jij prangende vragen?
– Hebben jouw gesprekken met vrienden vaak diepgang?
– Ben je creatief en vindingrijk?
– Krijg jij complimenten over jouw video- of fotografie kunsten?
– Heb jij een vlotte pen en spreek jij graag andere studenten aan?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!
NEWConnective wil graag een pool creëren met flexibele studenten voor het maken van toffe content voor op onze Facebookpagina en website. Je bent bijvoorbeeld aanwezig bij onze activiteiten of schrijft je eigen blog over onderwerpen die aansluiten bij NEWConnective. Er is veel bij ons mogelijk en wij staan open voor ideeën en samenwerking.
Wie is NEWConnective?
NEWConnective is een open en breed inter-levensbeschouwelijk studentenplatform voor zingeving voor alle studenten in Amsterdam. Onze pijlers zijn persoonlijke ontwikkeling, ontmoeting en counseling. In onze activiteiten streven wij naar diepgang, gezelligheid en gesprek.

 

Wat wij jou kunnen bieden

Een fijne leerplek en contact met mensen van verschillende achtergronden, een online-podium om jezelf kenbaar te maken, vergroten van je netwerk als blogger en een kleine vergoeding.

 

 

Word jij hier enthousiast van? Stuur een mailtje met daarin je naam, leeftijd, studierichting en studiejaar samen met een korte motivatie (max. 100 woorden) naar info@newconnective.nl.