Over ons

Je kunt ons altijd bereiken op info@newconnective.nl of via Facebook

Wat is NEWConnective?

NC is een platform voor studenten die verder willen kijken. We willen studenten op weg helpen met filosoferen, nadenken over levensvragen, zoeken naar inspiratie en de dialoog aangaan.

In onze agenda vind je activiteiten georganiseerd door ons (bijvoorbeeld in samenwerking met een studievereniging) en activiteiten waarvan we denken dat jij ze interessant zult vinden.
*Je kunt onze eigen activiteiten in de agenda herkennen aan het gele NC logo’tje.

Daarnaast hebben we twee hele goede coaches, die altijd open staan voor een goed gesprek. Dit noemen wij Life Counseling en is volledig gratis. Het kan in real life, maar ook via Facebook messages of email.


Moet ik lid worden?

Nee, we zijn een open platform en denken vanuit het principe: als je zin hebt kom je!
Als je meer betrokken wilt zijn kun je ons mailen op info@newconnective.nl of berichten via onze Facebookpagina, dan kunnen we kijken of we iets voor je kunnen betekenen- of jij iets voor ons!

Wie zitten er achter NEWConnective?

NEWConnective is een initiatief van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Protestantse Kerk Amsterdam, gericht op samenwerking met andere partners in de stad. We worden financieel gesteund door het CvB van de Vrije Universiteit, de Protestantse Kerk Amsterdam en door VUvereniging.

Het team van NEWConnective bestaat uit

Riekje van Osnabrugge (Studentenpastor): riekje@newconnective.nl
Mark Bos (Programmamaker): mark@newconnective.nl
Nora Asrami (Programmamaker): nora@newconnective.nl
Tatjana Almuli (PR & communicatie en stagiaire Students of Amsterdam): tatjana@newconnective.nl
Anouk Slik (stagiaire Hart op de Tong): slikanouk@gmail.com
Arthur Bijl (medewerker Food for Thought): arthur@newconnective.nl

Het bestuur van de stichting NEWConnective wordt gevormd door
Christiaan Erwich (voorzitter)
Gerdien Bertram-Troost (secretaris)
Alfard Menninga (penningmeester)

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, maar check je niet altijd je Facebook of onze website? Ongeveer 6x per jaar sturen we een nieuwsbrief:[wysija_form id=”5″]

NEWConnective werkt fysiek vanuit de faculteit Godgeleerdheid op de VU, op verdieping 2E van het hoofdgebouw aan de Boelelaan 1105. Onze activiteiten organiseren we overal in de stad.